justin drew bieber -  the one and only!

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av bieberfever♥ - 8 juli 2010 00:32

I det här läget är Justin Bieber någon slags person som används till internet bluffar - han hade syfilis, blivit gravid och  dött några gånger, om du kan tro vad man läser -  den senaste veckan har det varit en bluff som bara vunnit inte gå bort: Hans (förmodade) konsert stanna i Nordkorea.


Det började med en tänkt tävling som anordnas av en plats som kallas Faxo.com som tillät fans rösta om vilket land han skulle besöka på en kommande etapp av hans My World Tour, helt utan restriktioner. Det visade sig fördelaktigt för jokesters över på den ökända 4chan anslagstavla, som uppmanade folk att rösta på Nordkorea -den kommunistiska nationen där medborgarna nekas tillgång till Internet och media är strikt kontrollerat av regeringen.


Inom några dagar, klättrade Nordkorea på listorna, och onsdag, när tävlingen avslutades hade leapfrogged Israel att göra anspråk på topplaceringen. Naturligtvis gick Internet galen igen, och vissa medier även rapporterade att tävlingen var verklig.


Men även om idén om Bieber utför till Kim Jong-il är verkligen hysteriskt kul, det är faktiskt inte sant. Visst kan Nordkorea har vunnit Faxo tävlingen, men tävlingen var inte på något sätt sanktioneras av Bieber eller någon annan i sitt läger, enligt ett uttalande via e-post på onsdag (7 juli) till MTV News.


"Det var en parodi webbplatsen", en talesman för Bieber skrev. "Detta är inte en legitim tävling."


Så, tyvärr kommer inte Justin Bieber ha en konser it Nordkorea som förverkligas något snart, något Internet hänföras till något annat än tävlingen är illegitima. Tidigt onsdag morgon hade mer Pranksters gjort mest sökte sikt på Google Trends "Justin Bieber Hatar Sydkorea.

Av bieberfever♥ - 8 juli 2010 00:24

En dag efter Lady Gaga utropades drottning av Facebook, med över 10 miljoner prenumeranter på hennes fan-sida verkar det som om hon har kastat av sig i "mest sökte kändis" kategori.


I ett år har den kanadensiska pop sensationen Justin Bieber överträffat Gaga och David Beckham i Internet sökningar.


Den 16-årige från Stratford är den mest sökte kändis, enligt sökmotorn Ask Jeeves.

Presentation

Följ bloggen med blogvin?

bloglovin

Bloggsvar.se

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Omröstning

Hur länge har du varit fan av Justin?
 Inte alls länge, någon vecka!
 Någon månad kanske.
 Snart ett år!
 Från första början (youtube).

Tidigare år

Kategorier

Letar du efter något inlägg?

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards